Μελισσοκομική Κισσάβου
Με χαρακτηριστικό γνώρισμα το σεβασμό για τη μέλισσα

Η Μελισσοκομική Κισσάβου συστάθηκε για να δώσει αξιόλογη διέξοδο στη διαχείριση των μελισσοκομικών προϊόντων των μελών της.

Αποτελούμενη από μελισσοκόμους γόνους παραδοσιακών μελισσοκομικών οικογενειών αλλά και από νεότερους μελισσοκόμους, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα, έχει υπό την επίβλεψή της (κομεί) 1500 μελισσοσμήνη και ενδιαφέρεται για όλα τα προϊόντα κυψέλης.

Δραστηριοποιείται κυρίως από τις παρυφές του Κισσάβου έως ψηλά στο βουνό, παράγοντας βασίλισσεςβασιλικό πολτόπαραφυάδεςγύρηπρόποληκερίμέλι ανθέων, ελάτης και πεύκου  σε ποσότητες που διασφαλίζουν την βιωσιμότητα του εγχειρήματος.

Στόχος η εγκαθίδρυση δικτύου εξαγωγών με σύγχρονο χημείοσυσκευαστήριο, που με ομόφωνη απόφαση είναι το μόνο στοίχημα που μπορεί να θέσει η ιδρυτική του ομάδα.

Με χαρακτηριστικό γνώρισμα το σεβασμό για τη μέλισσα, θεωρώντας τους εαυτούς μας μελισσοκόμους και όχι απλά μελισσοτρόφους, στηριζόμενοι στην ομαδική εργασιομανία, ευελπιστούμε σύντομα φροντίζοντας 3000 μελισσοσμήνη να συμβάλλουμε με πάθος, από κάθε θέση, στην ευημερία της μελισσοκομίας.

Δείτε και φωτογραφίες του Μελισσοκομείου

Δείτε προϊόντα από το κατάστημα